GRUPS DE MISSIÓ

       Els grups de missió van néixer a la nostra parròquia l’any 1992, per portar a tot el poble la Bona Nova de Jesucrist, fomentar la unitat parroquial entre els barris i apropar a la comunitat cristiana a tots els montgatins.
          Els pares claretians van intentar que en tots el barris existís algun grup. Per això es van formar grups que es reunien un cop al mes per diferents cases; en un temps van arribar a 13 grups; en l’actualitat són tan sols 4 i es reuneixen un cop al mes: un d’ells va a casa la Consol, l’altra a casa d’en Mariano i els altres dos ho fan a la parròquia. A més el primer dijous de cada mes les coordinadores: Carme, Gloria, Obdúlia i Roser, es reuneixen amb Mn. Albert Jiménez M. Rector, per preparar la reunió mensual.
         Les reunions van des d’ octubre fins a juny i per Pasqua se celebra una Eucaristia, que anomenem Assemblea d’Assemblees, amb la participació de tots els membres dels grups. A la propera  celebrarem els 20 anys de la missió.
         A l’ actualitat s’està reflexionant sobre els temes proposats per la coordinadora interdiocesana de catequesi d’adults. Els nostres grups són oberts, és a dir, pot participar-hi tothom.


20 ANYS DE MISSIÓ