CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS 2011

    Els dies 22 i 23 de desembre va acabar la campanya d’enguany de Càritas, durant la qual es van repartir uns 42 lots de Nadal i vals per a alimentació (que també es lliuraran al febrer i al març) entre les diferents famílies necessitades de la nostra parròquia.

    Entre els lots va tenir una gran acollida el pollastre, que vam poder regalar a totes les famílies, com ja es va fer l’any passat.

    L’equip de Càritas, el rector Mn. Albert i tota la parròquia volen donar les gràcies d’una manera especial a les famílies i als alumnes del col·legi Mireia, que com cada any han aportat una gran quantitat d’aliments (enguany més de 1.500 quilos), i a totes les famílies i persones de la nostra comunitat parroquial per les seves aportacions, tant econòmiques com en forma d’aliments.

    Aquestes aportacions ens ajudaran durant alguns mesos a no haver de comprar gaires aliments i així poder seguir duent a terme el subministrament d’aliments i altres ajudes, els primers dilluns de cada mes a les 17 h.

    Recordem que el nostre servei de Càrites està coordinat amb Assistència Social de l’Ajuntament i que tots els que vénen a la parròquia han de portar una carta de l’assistenta social.

    Gràcies a tots vosaltres podem seguir pal·liant tantes necessitats dels nostres germans en Crist més necessitats.