UN LLIBRE PER SANT JORDI
PRO OBRES

         Seguint les activitats de la nostra parròquia per poder acabar de pagar les reformes de l’església, us proposem una nova campanya. Després del concert d’òpera i sarsuela del 18 de febrer, que va ser tot un èxit tant pels cantants i pianista, que van estar fantàstics, com per l’assistència, iniciem la campanya UN LLIBRE PER SANT JORDI.

         Aquesta campanya es compon de tres modalitats: 1) llibres que ens han cedit algunes persones per a aquest fi, 2) llibres nous, fonamentalment de la llibreria Paulinas de Barcelona i 3) llibres que les persones ens demanin i que nosaltres portarem de la mateixa llibreria Paulinas.

         Aquesta campanya serà prèvia al dia de Sant Jordi i tindrà lloc al llarg de cinc caps de setmana entre el dissabte 10 de març i el diumenge 22 d’abril.

         El calendari complet per poder obtenir llibres i sol·licitar-los és:

                   Dissabte 10 de març i diumenge 11
                   Dissabte 17 de març i diumenge 18
                   Dissabte 24 de març i diumenge 25
                   Dissabte 14 d’abril i diumenge 15
                   Dissabte 21 d’abril i diumenge 22

         Esperem que tots trobem el llibre adient per obsequiar els nostres éssers estimats per Sant Jordi. Avui portem a la parròquia aquesta tradició tan nostra. Els llibres es podran comprar abans i després de les misses, o fins i tot demanant-los al despatx parroquial.

         Volem no només apropar la cultura, sinó sobretot establir vincles forts amb aquells a qui estimem i ens importen. Això és Sant Jordi. I si així contribuïm a fer que a poc a poc vagi disminuint l’import que devem de les obres, molt millor.

             Gràcies a tots per endavant i que Déu us beneeixi abundantment.


  

OBRES ESGLÉSIA

Fa mes d’un any que es van començar a recaptar els diners que creiem que necessitaríem per a la segona fase de les obres de reparació, conservació i manteniment de la parròquia. Aquestes s’han acabat i després de la celebració inaugural del passat 21 de novembre de 2010, és oportú que tots sapiguem el cost que això ha significat, o sigui, l’estat dels  comptes  ara ja tancats.
Ja us havíem informat, que la primera part: la vivenda del rector, els locals i els despatxos els havia pagat en gran part el Bisbat i el que va faltar es va abonar amb els fons que tenia la parròquia.



REPORTATGE DE LES OBRES (fotografies de l'interior aquí)

 La última part ha estat reformar l’església i els comptes estan així:

PINTURA                                                              19.305,00 Euros
INTERVENCIÓ DE LES HUMITATS                   5.169,34 Euros
IL·LUMINACIÓ I FUSTERIA                               2.999,56 Euros
CALEFACCIÓ                                                        7.383,08 Euros
MEGAFONIA                                                         4.846,37 Euros
POLIR EL TERRA                                                    631,30 Euros
ULTIMA INTERVENCIÓ HUMITATS                  5.115,30 Euros

                            TOTAL                  45.449,95 Euros


El Bisbat ha aportat 14.767,80 Euros i a la parròquia li quedaven per pagar  30.682,15 Euros.
Fins a la data portem recaptats 20.447,34 Euros, és a dir que, en aquests moments ens queden per pagar 10.234,81 Euros, per això hem de seguir fent  les col·lectes dels primers caps de setmana de cada mes i diverses activitats, que tindran doble finalitat; recaptar fons per les obres i  instaurar i fomentar la vida soci-cultural del nostre poble al menys un cop al mes, idea que va tenir el nostre Consell Pastoral.

L’activitat prevista per aquest mes de desembre i fins a Reis, es la campanya de venda de llibres i objectes religiosos. I per el mes de febrer serà un concert de musica clàssica i lírica a carrer d’una Soprano del Liceu i dos musics mes: pianista i Tenor. El preu de la entrada serà de 5 euros. Un dissabte a les 20’30 h, el dia esta per determinar.   

També segueix obert el compte que la parròquia té a la Caixa de Catalunya, sucursal de la Riera Sant Jordi (Mallorquines) especificant: DONATIU OBRES núm. 2013-0058-48-0200155410 aportació que pot ésser anònima o no.

No volem fer-nos pesats, ja que som conscients dels moments difícils que estem passant i que molts dels nostres germans en Crist tenen problemes amb l’economia familiar, però també sabem i creiem que amb un petit esforç de cada ú i de tots en general, podrem fer realitat el pagament d’aquestes obres.

Una gran abraçada en el Senyor Jesús Ressuscitat


Consell Pastoral/Consell d’Economia
Mn. Albert Jiménez Moral, Rector
Montgat, a 5 de desembre 2011