Baptisme

     
PERQUÈ AVUI EL VOSTRE FILL, HA ESTAT PRESENTAT AL TEMPLE, I L’ESPERIT EL REVELA COM A GLÒRIA D’ISRAEL I LLUM DE TOTES LES NACIONS. (PREFACI DE LA MISSA)

Estimats pares i padrins:

El dia 2 de febrer se celebra la festa de la Presentació del Senyor al temple, també anomenada la Candelària, i per aquest motiu, el dissabte 2 de febrer de 2013, a la missa familiar de les 19:30h volem fer també la presentació, a la comunitat parroquial, de tots els nens i nenes que han estat batejats durant l’any 2012, i renovar tots els nostres compromisos baptismals, d’una forma especial els nens i nenes que aquest any 2013 faran la Primera Comunió.

Estaríem molt contents de poder comptar amb tots vosaltres, per la qual cosa us demanem que els que pugueu participar d’aquesta celebració ens feu saber el nom del nen/a, mitjançant el correu electrònic de la parròquia o bé per telèfon el més aviat possible per poder organitzar-ho tot. També us demanaríem que portéssiu  a la missa el ciri del baptisme (el padrí, com en el dia del bateig, tornarà a encendre el ciri i l’entregarà al seu fillol/a).

Aquesta Eucaristia serà organitzada per els nens, els pares de la catequesis i les catequistes, però també ens agradaria poder comptar amb vosaltres, per que sigui el més festiu i participatiu possible.
          
Que l’ Alegria, l’ Amor, el Bé i la Pau, regnin a les vostres famílies.


10 de gener 2013

Mn. Albert Jiménez Moral, Rector